BioMenü BIO 100% Arabika instant kávé 100 g

BioMenü BIO 100% Arabika instant kávé 100 g
A kávék királynője!


Élénkítő, frissítő hatású, természetes antioixidáns



Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai







Frissítő, élénkítő hatású






Egyedülállóan aromás






Az arabica kávészemek illata pörkölés után rendkívül intenzív






A legelterjedtebb kávéfajta






A jó minőségű arabika jóval kevesebb savat tartalmaz, mint a robusta






Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) és az Európai Bizottság (EC) által tudományosan nem bizonyított állítások






Részletes leírás




Az instant kávét (kávékivonat) őrölt, pörkölt kávéból állítják elő a német kávérendeletnek megfelelően. Ez azt jelenti, hogy az instant kávé csak a kávé oldható és aromás alkotóelemeit tartalmazhatja, de nem tartalmaz tartósítószert vagy adalékanyagot. Az ipari eljárás lényegében megegyezik azzal a módszerrel, amelyet a kávé előkészítéséhez használnak otthon. A zöld nyers kávét megtisztítják, pörkölik, majd forró vizet adnak hozzá az extraktum előállításához; ezt utána megpárolják és óvatosan szárítják a termék megóvása érdekében. Mivel a nyersanyagokat gondosan választják ki és jól kidolgozott gyártási eljárást alkalmaznak, a szárított termék kiváló, jellegzetes kávéaromával rendelkezik és ugyanolyan jó ízű, mint amilyen kiváló az illata.


Az instant kávé különböző mennyiségű koffeint tartalmaz a kávé botanikai és földrajzi eredetétől és az alkalmazott gyártási folyamattól függően. A koffein elősegíti a koncentrációt és javítja a hangulatot. Éppen ezért javasoljuk, hogy a kávét csak serdülők és felnőttek fogyasszák.


Az instant kávét általában forró, de már nem forrásban lévő víz hozzáadásával vagy akár hideg ivóvíz hozzáadásával készítik és stimulánsként, élvezeti céllal fogyasztják. Az adagolás és a csészék mérete a hagyománytól és az egyéni módszerektől függ. A leggyakrabban használt csészék kb. 125 ml űrtartalmúak, így egy adag kávé kb. 1-2,5 g kávékivonat szárazanyag-tartalommal egyenértékű 100 ml-enként. Javasoljuk, hogy használj 1 púpozott vagy 2 enyhén púpozott kanál kávéport.




Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás



Egy adag = 1,5 g


Ízlés szerinti mennyiséget tegyen egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze. Ízesítse kedve szerint.


Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva



Figyelmeztetések






KoffeinKoffein tartalmú készítmény fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptatós anyáknak, koffeinre érzékeny személyeknek, szívbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott.
2 390 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
A kávék királynője!


Élénkítő, frissítő hatású, természetes antioixidáns



Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai







Frissítő, élénkítő hatású






Egyedülállóan aromás






Az arabica kávészemek illata pörkölés után rendkívül intenzív






A legelterjedtebb kávéfajta






A jó minőségű arabika jóval kevesebb savat tartalmaz, mint a robusta






Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) és az Európai Bizottság (EC) által tudományosan nem bizonyított állítások






Részletes leírás




Az instant kávét (kávékivonat) őrölt, pörkölt kávéból állítják elő a német kávérendeletnek megfelelően. Ez azt jelenti, hogy az instant kávé csak a kávé oldható és aromás alkotóelemeit tartalmazhatja, de nem tartalmaz tartósítószert vagy adalékanyagot. Az ipari eljárás lényegében megegyezik azzal a módszerrel, amelyet a kávé előkészítéséhez használnak otthon. A zöld nyers kávét megtisztítják, pörkölik, majd forró vizet adnak hozzá az extraktum előállításához; ezt utána megpárolják és óvatosan szárítják a termék megóvása érdekében. Mivel a nyersanyagokat gondosan választják ki és jól kidolgozott gyártási eljárást alkalmaznak, a szárított termék kiváló, jellegzetes kávéaromával rendelkezik és ugyanolyan jó ízű, mint amilyen kiváló az illata.


Az instant kávé különböző mennyiségű koffeint tartalmaz a kávé botanikai és földrajzi eredetétől és az alkalmazott gyártási folyamattól függően. A koffein elősegíti a koncentrációt és javítja a hangulatot. Éppen ezért javasoljuk, hogy a kávét csak serdülők és felnőttek fogyasszák.


Az instant kávét általában forró, de már nem forrásban lévő víz hozzáadásával vagy akár hideg ivóvíz hozzáadásával készítik és stimulánsként, élvezeti céllal fogyasztják. Az adagolás és a csészék mérete a hagyománytól és az egyéni módszerektől függ. A leggyakrabban használt csészék kb. 125 ml űrtartalmúak, így egy adag kávé kb. 1-2,5 g kávékivonat szárazanyag-tartalommal egyenértékű 100 ml-enként. Javasoljuk, hogy használj 1 púpozott vagy 2 enyhén púpozott kanál kávéport.




Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás



Egy adag = 1,5 g


Ízlés szerinti mennyiséget tegyen egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze. Ízesítse kedve szerint.


Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva



Figyelmeztetések






KoffeinKoffein tartalmú készítmény fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptatós anyáknak, koffeinre érzékeny személyeknek, szívbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott.
Adatok
Cikkszám
NDTR-5999886305567
Webáruház készítés