BioMenü BIO KAKAÓPOR perui 125 g

BioMenü BIO KAKAÓPOR perui 125 g
BioMenü BIO KAKAÓPOR perui 125 g
BioMenü BIO KAKAÓPOR perui 125 g
BioMenü BIO KAKAÓPOR perui 125 g
BioMenü BIO KAKAÓPOR perui 125 g
BioMenü BIO KAKAÓPOR perui 125 g
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz. mint a vörösbor és háromszor többet. mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babhüvelyeket kézzel szedik. kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják. meghámozzák és a magját kivágják. összezúzzák. Ezeket őrlik kakaó pasztává. A paszta zsírját a szilárd részből kivonják. a maradékot szárítják és finom kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot tartalmaz. mint a bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős részét. adalékanyagok nélkül.
A perui kakaópor agas antioxidáns tartalma révén természetes sejtvédő hatású. ezért segíthet az öregedési folyamatok lassításában. Jelentős magnéziumforrásként nélkülözhetetlen a megfelelő idegi és izomműködéshez. illetve hangulatjavító. energetizáló hatásáról is ismert. A kakaó rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. elismerten az egészséges szívműködést segítő szupertáplálék. emellett csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. Tömege 50%-át három féle zsír alkotja. amelyek nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja. az olajsav. valamint a sztearinsav és palmitinsav. illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz. mint például a triptofán és az argine. A kakaópor rendkívül széles körben alkalmazható. számtalan élelmiszer. ital és édesség legfontosabb alapanyaga.
GYÁRTÁSI FOLYAMAT
A nyers kakaóbab szárítása → tisztítás és válogatás → pörkölés → rostálás → őrlés → finomítás → sterilizálás → szűrés → préselés → törés → porítás és szűrés → csomagolás
1 461 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz. mint a vörösbor és háromszor többet. mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babhüvelyeket kézzel szedik. kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják. meghámozzák és a magját kivágják. összezúzzák. Ezeket őrlik kakaó pasztává. A paszta zsírját a szilárd részből kivonják. a maradékot szárítják és finom kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot tartalmaz. mint a bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős részét. adalékanyagok nélkül.
A perui kakaópor agas antioxidáns tartalma révén természetes sejtvédő hatású. ezért segíthet az öregedési folyamatok lassításában. Jelentős magnéziumforrásként nélkülözhetetlen a megfelelő idegi és izomműködéshez. illetve hangulatjavító. energetizáló hatásáról is ismert. A kakaó rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. elismerten az egészséges szívműködést segítő szupertáplálék. emellett csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. Tömege 50%-át három féle zsír alkotja. amelyek nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja. az olajsav. valamint a sztearinsav és palmitinsav. illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz. mint például a triptofán és az argine. A kakaópor rendkívül széles körben alkalmazható. számtalan élelmiszer. ital és édesség legfontosabb alapanyaga.
GYÁRTÁSI FOLYAMAT
A nyers kakaóbab szárítása → tisztítás és válogatás → pörkölés → rostálás → őrlés → finomítás → sterilizálás → szűrés → préselés → törés → porítás és szűrés → csomagolás
Adatok
Cikkszám
NDTR-0515
Webáruház készítés