BioMenü BIO MATCHA TEA kapszula 60 db 620 mg-os kapszula

BioMenü BIO MATCHA TEA kapszula 60 db 620 mg-os kapszula
3 890 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Egészség, tradíció, harmónia: a legzöldebb tea, praktikus kapszulában!
Egyedülálló, enyhén kesernyés ízű klasszikus, amely a közel egy évezredes japán matcha tea szertartások zamatait és harmóniáját idézi otthonunkba
Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai
normál vas metabolizmus
normál bőr fenntartása
normál nyálkahártyák fenntartása
a vas normál metabolizmusa
normális energiatermelő anyagcsere
a sejtek oxidatív stressz elleni védelme
a normál látás fenntartása
a fáradtság és a fáradékonyság csökkenése
az immunrendszer normális működése
normál izomfunkció
a sejt specializáció folyamata
a normális vérnyomás fenntartása
normális véralvadás
normális kognitív funkció
normál csontok fenntartása
vörösvérsejtek és hemoglobin képződése
a sejtmembránok normális működése
normális oxigénszállítás a szervezetben
az erek normális működése
sejtosztódási folyamat
a csontok normális működése
a gyermekek normális kognitív fejlődése
a porc normális működése
normális pszichológiai funkció
az íny normális működése
az idegrendszer normális működése
a bőr normális működése
normál nyálkahártyák fenntartása
a fogak normális működése
normál vörösvértestek fenntartása
Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) és az Európai Bizottság (EC) által tudományosan nem bizonyított állítások
Részletes leírás
BioMenü BIO MATCHA TEA kapszuláink – szertartás kategóriájú – zöldtea-port tartalmaznak, amelyet a hagyományos japán tea-szertartásokon használnak majdnem egy évezrede. A por a camellia sinensis nevű tea leveleiből készül. A legkiválóbb tearügyeket szedik le és szárítják, hogy ezután finomra őrölt port állítsanak elő belőle, amelyet egy regisztrált gyógyszergyártó csomagol 500 mg-os kapszulákba. A por egyedi, jellegzetes, kissé keserű ízű, de ez kapszula szedésekor nem érezhető.
Nem tartalmaz adalékanyagokat és nem allergizál.
Tartalmaz: koffein, L-theanine, epigallokatechin-galla
Ismertetők, receptek, cikkek, hivatkozások
A matcha tea 7 bevált módszerrel javítja az egészséget
A zöld tea 10 bizonyítékokon alapuló haszna
Effects of green tea, matcha tea and their components epigallocatechin gallate and quercetin on MCF‑7 and MDA-MB-231 breast carcinoma cells. Schröder L, Marahrens P, Koch JG, Heidegger H, Vilsmeier T, Phan-Brehm T, Hofmann S, Mahner S, Jeschke U, Richter DU. (2019)
Matcha green tea (MGT) inhibits the propagation of cancer stem cells (CSCs), by targeting mitochondrial metabolism, glycolysis and multiple cell signalling pathways. Bonuccelli G, Sotgia F, Lisanti MP. (2018)
An intervention study on the effect of matcha tea, in drink and snack bar formats, on mood and cognitive performance. Dietz C, Dekker M, Piqueras-Fiszman B. (2017)
Matcha Green Tea Drinks Enhance Fat Oxidation During Brisk Walking in Females. Willems MET et al. Int J Sport Nutr Exerc Metab. (2018)
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 3-6 kapszula
1 adag naponta
Hagyományos matcha teát készíthetsz úgy, hogy 1–2 teáskanál (2–4 gramm) matcha port szitálsz a csészébe, hozzáadsz 60 ml forró vizet és összekevered egy bambusz habverővel. A matcha por és a víz arányát is beállíthatod a kívánt konzisztencia alapján. Hígabb tea esetén csökkentsd a port fél teáskanálra (1 gramm) és keverd össze 90–120 ml forró vízzel. Ha inkább egy töményebb változatot szeretnél, keverj össze 2 teáskanál (4 gramm) port mindössze 30 ml vízzel.
Ha kreatívnak érzed magad, kipróbálhatod a matcha lattét, pudingot vagy fehérjeturmixot is, hogy növeld kedvenc receptjeid tápanyagtartalmát.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Nyilatkozatok
ALLERGÉNEK
Igazoljuk, hogy a termék nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek allergiát vagy intoleranciát okozhatnak összetevőként vagy keresztfertőződés útján a 1169/2011/EU rendelet II. mellékletében felsorolt allergének alapján. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a kijelentés a termék gyártójának tájékoztatásán alapul.
HITELESÍTÉS
A termék 100% -ban természetes és nem tartalmaz olyan adalékanyagokat, mint cukrok, savak, színezékek, tartósítószerek stb.
GMO MENTES
A termék genetikai módosítástól mentes. Folyamatszabályozás van érvényben annak biztosítására, hogy a géntechnológiailag módosított anyagokkal való véletlen szennyeződés ne történjen. A termék nem szerepel a géntechnológiával módosított élelmiszerekről és takarmányokról szóló 1829/2003/EK és 1830/2003/EK rendeletekben.
ROVARIRTÓK
A termék megfelel a 834/2007/EK tanácsi rendeletben (és az azt követő módosításokban) meghatározott követelményeknek. Szintén megfelel a Soil Association szigorú ökológiai gazdálkodási szabványainak. A gyártási folyamat során a termék és a csomagolóanyag nem érintkezik peszticidekkel vagy növényvédőszer-maradványokkal. Peszticideket nem tárolnak a helyszínen és nem használják a gyártási vagy raktározási területeken.
SUGÁRZÁS
A termék nem besugárzott és megfelel az EU 1999/3/EC rendeletének.
OLDÓSZEREK
A gyártási folyamat során oldószerhasználat nem történt.
NEMKÍVÁNATOS ANYAGOK SZINTJE
A termék szigorúan ellenőrzött gyártási folyamata biztosítja, hogy a nemkívánatos anyagok (nehézfémek, PAH, mikotoxinok stb.) szintje az uniós jogszabályok által meghatározott határérték alatt maradjon (2073/2005/EK, 1881/2006/EK rendelet és módosításai), beleértve az EFSA által az élelmiszer-szennyező anyagokra vonatkozó ajánlásokat.
ÁLLATKÍSÉRLETI NYILATKOZAT
A termékkel kapcsolatban semmilyen állatkísérlet nem történt.
Figyelmeztetések
Adagolás
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Helyes táplálkozás
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Tárolás
Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó.
Egészségügyi
Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyászt!
Egészségügyi
Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!
Adatok
Cikkszám
NDTR-5999860122364
Webáruház készítés