WayGo Delux ezüst női okoskarkötő pulzus és vérnyomásmérővel

WayGo Delux ezüst női okoskarkötő pulzus és vérnyomásmérővel
Több, mint elegáns
17 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Termékleírás
Több, mint elegáns
A WayGo Delux okoskarkötő magában ötvözi a sportos és divatos női igényeket. Divatos külalakjának köszönhetően a karkötőt nem csak sportoláshoz, de  akár üzleti megjelenések alkalmával is viselhetjük. A Delux okoskarkötő négy színben kapható: lila, kék, ezüst és arany.
Funkciók
Pulzusmérő és vérnyomásmérő 
A WayGo Delux női okoskarkötő beépített valós idejű pulzusmérővel és vérnyomásmérővel van ellátva. A valós idejű pulzusmérő szenzor a nap 24 órájában folyamatosan, valós időben mutatja a pulzusszámot és rögzíti a mért adatokat. A vérnyomásmérő segítségével pedig bárhol és bármikor könnyedén megmérhetjük vérnyomásunkat és rögzíthetjük az eredményeket. 
Aktivitásmérő / Sport mód
Ez az okoskarkötő egy komplett aktivitásmérő is egyben. A karkötő folyamatosan rögzíti a lépésszámot, távolságot és az elégetett kalóriákat és ezeket az adatokat a mobil alkalmazás segítségével is visszamenőlegesen is követni tudjuk.  
A beépített sportmódoknak köszönhetően, könnyen kiválaszthatjuk az előre beállított sportmódot.
Alvásfigyelő
A megfelelő alvás az egész életünkre kihatással van. Hatással van az egészségünkre, de a napi hangulatunkra is. Minél jobban alszunk, annál energikusabbak, hatékonyabbak leszünk. 
Az automatikus alvásfigyelő funkció folyamatosan nyomon követi az alvási ciklusunkat a könnyű alvástól a mély alvásig. A szakaszokat folyamatosan méri és monitorozza. A naptár segítségével pedig visszanézhetjük, hogy mikor és mennyit aludtunk.
IP67 vízálló 
A WayGo Delux női okoskarkötő teljes mértékben védett por ellen és vízálló. Így a karkötőt magaddal viheted bárhova, akár a tusolóba is. Az IP67 besorolás azt jelenti, hogy az okoskarötő teljes mértékben védett por ellen, és vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)!
Mágneses USB töltés
Az okoskarkötő saját mágnese USB töltővel rendelkezik. Ebbe behehelyezve a karkötő USB porton keresztül tölthető. A mágneses töltőnek köszönhetően a csatlakoztatás egyszerű és gyors.
A gyors töltésnek köszönhetően akár 90 perc alatt feltölthető az okoskarkötő. A 130mAh akkumulátornak köszönhetően a készenléti idő akár 30 nap is lehet!
Kijelző
A WayGo Delux okoskarkötő 0.96" TFT kijelzője kristálytiszta megjelenést tesz lehetővé. A kijelző fényereje változtatható, így szabályozhatjuk a rendelkezésre állási időt is.
Az okoskarkötő nem gyógyászati eszköz. A karkötő alkalmas viselőjének pulzus és vérnyomás értékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztatásul szolgálnak és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak.
Részletes adatok
Model:
WayGo Delux
Anyag:cinkötvözet és rozsdamentes acél
Szín:
arany
Javasolt:
hétköznapi viselet és sport
Kijelző:
színes, 0.96" TFT, érintő
Operációs rendszer:
IOS 8.0 vagy feljebb,
Android 4.4 vagy feljebb
Chipset:
NRF52
Vízálló:
igen (IP67)
Bluetooth verzió:
BLE4.0 Sync
Anyag:
acél
Alkalmazás:
Hero Band II  
Akkumulátor:
130mAh Li
Töltés:
mágneses USB adapter
További funkciók:
Pulzusmérő
Vérnyomásmérő,
Alvás monitorozás,
Értesítések,
Aktivitásmérés.
Adatok
Cikkszám
STFF-DD15-126
Webáruház készítés